İŞ İLANI DETAYI

Firmamıza,Çay / Yemek Servis ve Temizlik PersonelliGümüşova Organize Sanayi Bölgesinde bulunun firmamıza ,Tercihen Lise Mezunu ,Benzer işte Minimum 2 yıl tecrübeli ,Titizlik ve Hijyen konusunda dikkatli ,Güleryüzlü ve samimi , temizlik görevlisi personel alınacaktırBaşvuracak personelin İŞKUR'dan gönderme formu alarak bizzat iş yerine başvuru yapması gerekmektedir.


Görev Tanımı : Firmamızda 25 kişilik ekibin Yemek ve Günde 2 kere çay dağıtımını yapabilecek , İdari Ofisin ve Yemekhanenin temizliğini yapacak , İdari Binanın gün içerisindeki çay ikramını yapabilecek uyumlu çalışabilecek ,Gümüşova , Cumayeri ve yakın köylerde ikamet eden bay takım arkadaşı arıyoruz ,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YAKABAŞI KOCAALAN MEVKİİ NO:16 GÜMÜŞOVA/DÜZCE GÜMÜŞOVA DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : CUMAYERİ , GÜMÜŞOVA İrtibat Bilgileri : İsim : orhan Bey Ünvan : Telefon : 905424014831 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Cumayeri
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905424014831

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg CUMAYERİ veya Edmeg Düzce Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Düzce İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder