İŞ İLANI DETAYI

BAŞVURACAK ADAYLARIN İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İŞE GÖNDERME BELGESİ ALARAK ŞAHSEN BAŞVURABİLİRLERSIK SIK TEMİZLİK KONTROLÜ YAPACAK,GENEL ALANLARIN VE TUVALETLERİN TEMİZLİĞİNİ YAPABİLECEK,GÜLER YÜZLÜ,KİŞİSEL BAKIMINA ÖNEM VEREN, HİJYEN KURALLARINA UYAN,DAİMA SAYGILI VE DÜZENLİ ÇALIŞABİLECEK TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAKTIR.Bayan personel aranmaktadır. Çalışacak personele her ay +3000 TL değerinde firmamızda alışveriş yapabilmesi için harcayacağı hediye çeki verilmektedir. maaş dahil değil maaşına ek verilmektedir.Dini bayramdalarda maaşına ikramiye,Yakıt ve aile destek yardımları sağlanmaktadır.


GENEL ALANLARIN VE TUVALETLERİN TEMİZLİĞİNİ YAPABİLECEK,GÜLER YÜZLÜ,KİŞİSEL BAKIMINA ÖNEM VEREN, HİJYEN KURALLARINA UYAN,DAİMA SAYGILI VE DÜZENLİ ÇALIŞABİLECEK , İŞ ORTAMINDA UYUMLUTEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAKTIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FEVZİÇAKMAK MH. D100 KARAYOLU CD SOĞANCI MEVKİİ. NO.35/1 DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZCE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Düzce YILTAŞ MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder