İŞ İLANI DETAYI

Hurda kağıt sahasına gelen kartonların yabancı maddelerden ayrıştırabilecek / temizleyebilecek,Atık ambalaj temizliği vb ekipmanların temizliğini yapabilecek ve sahadaki diğer işleri Düzen/Temizlik yapabilecek,Tercihen daha önce temizlik personeli saha personeli olarak görev almış,Çalışma saatleri:08:00/18:00 yol ücreti görüşülecektir.


“İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ”


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 20- -40 (22.04.2004 - 25.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GEÇİT MAH. 2. GÜNDOĞDU SOK. NO:38 OSMANGAZİ BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MUDANYA , NİLÜFER , OSMANGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : Elif Erden Ünvan : İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzman Yrd. Telefon : 905349417487 E-posta : elif.erden@varaka.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Mudanya
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905349417487
elif.erden@varaka.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder