İŞ İLANI DETAYI

ÖZEL ANKARA ABC OKULLARI GÖKSU KAMPÜSÜNDE görevlendirilmek üzere istihdam edilecek temizlik görevlisi görev ve sorumlulukları yapılacak olan yüzyüze görüşmelerde aktarılacaktırKısaca özel okulda temizlik görevlerinin titizlikle yapılması, öğrenci ders giriş ve çıkış saatlerine bağlı olarak periyodik ve düzenli temizlik kontrollerinin sağlanması, temizlik ekipmanlarının takibini yapmak ve eksikleri Kampüs Şefine bildirmek, okulun ortak alanlarının temzilik, kontrol vbİşlerinin belirlenmiş plan ve takım halinde yapılması iş ve işlemlerini yürütmek.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıÖZEL ANKARA ABC OKULLARI TEMİZLİK GÖREVLİSİ İÇİN ARANILAN ŞARTLAR; Ankara Eryaman ve civarında ikamet ediyor olmak Personel servisi Eryaman ve civarındaki semtlere bulunmaktadır TERCİHEN; ÖZEL OKULLARDA, HASTANELERDE, EĞİTİM KURUMLARINDA vb. yoğun olan yerlerde en az 2 yıl çalışmış olmak ve temizlik arabalarını kullanmış olmak En az ilkokul mezunu olmak Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecekTakım halinde çalışma yapabilecek İletişim yönü kuvvetli, takip ve kontrol yönü kuvvetli olmakÖNEMLİ NOT: İş başvuruları; özgeçmişinizi ik@abc.k12.tr adresine mail atarak yada başvuru formunu doldurarak yapılmaktadır. Yapılan her başvuru için görüşme planlanmamaktadır. Yapılan başvurular değerlendirildikten sonra aranılan şartları taşıyan adaylar telefon ile aranarak ve randevu planlanarak gerçekleştirilmektedir. Plansız ve randevusuz okula şahsen gelerek yapılan başvurular ile görüşme sağlanmamaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın 30- -50 (22.09.1994 - 18.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÖZEL ANKARA ABC OKULLARI GÖKSU KAMPÜSÜ GÖKSU MAHALLESİ 93.CADDE NO:6/1A,B ETİMESGUT/ANKARA ETİMESGUT ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Gülşah ÇAVDAROĞLU Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 903124442221 E-posta : gulsahcavdaroglu@abc.k12.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar (Diğer) : * Eryaman ve civarına personel servisi imkanı * Sabah, öğle ve ikindi yemek * ssk En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 17003 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Etimesgut
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903124442221
gulsahcavdaroglu@abc.k12.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Etimesgut veya Edmeg Ankara Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder