İŞ İLANI DETAYI

İşyerimizin ofisinde istihdam edilmek üzere ofis temizliğini yapabilecek, çay ve kahve servisi yapabilecek ve proğrama kesim ölçüsü girişi yapabilecek çalışma arkadaşı aramaktayız.Başvruran adayların bilgisayar kullanmayı bilmesi gerekmektedirFirmamız mobilya ürünlerinin imalatı ve fason kesim hizmeti vermekte olup fason kesim için verilen ölçüleri proğrama girebilecek düzeyde bilgisayar kullanım bilgisine sahip olması yeterli olacaktırKullanımı basittir gerekli kullanım eğitimi verilecektir.İşyerimiz Sincan Sanayi Sitesinde bulunmaktadırAday kendi imkanları ile gelecektir-servisimiz yoktur.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikBaşvuru yapmak isteyen adayların işyerini ziyaret ederek hem ofisi görmesi hem yüz yüze görüşmesi tercih edilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder