İŞ İLANI DETAYI

18 blok ve bir sosyal tesis binasından oluşan, toplamda 150.000 m2 alanda yerleşik Park Oran Konutlarında “blok görevlisi” olarak, site yönetiminde temizlik işi.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikEn az ilköğretim mezunu,İşini yapmasını engelleyen herhangi bir bedensel rahatsızlığı olmayan,Çalışkan, titiz, sorumluluk bilinci olan, detaylara önem veren ve takım çalışmasına yatkın,Tecrübe sahibi bayan temizlik görevlisi alınacaktır.Çalışma saatleri 08:00-17:00Maaş asgari ücret olup yol ve yemek firma tarafından karşılanacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -5025.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TURAN GÜNEŞ BUL. 180/U (ESKİ TBMM LOJ. 29086 ADA 1 PARSEL SOSYAL TESİS BİNASI -1. KAT) ÇANKAYA ANKARA ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , AYAŞ , BALA , BEYPAZARI , ÇAMLIDERE , ÇANKAYA , ÇUBUK , ELMADAĞ , GÜDÜL , HAYMANA , KALECİK , KIZILCAHAMAM , NALLIHAN , POLATLI , ŞEREFLİKOÇHİSAR , YENİMAHALLE , GÖLBAŞI/ANKARA , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN , AKYURT , ETİMESGUT , EVREN , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 903124905099 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903124905099

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ALTINDAĞ veya Edmeg Ankara Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder