İŞ İLANI DETAYI

Şirketimize ait akaryakıt istasyonunda görevlendirilmek üzere çay kahve servisi ve genel temizlik yapabilecek ekip arkadaşı alınacaktır.İşkur internet sitesinden başvuru yaptıktan sonra firma ile iletişime geçiniz.


DinamikDiksiyonu düzgünEkip çalışmasına uyum sağlayabilecekGörevini titizlik ile yapabilecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (25.05.2004 - 26.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 2. KÜÇÜK SAN. VEYSEL KARANİ MAH. 1137. SOK. NO:14/A AFYONKARAHİSAR MERKEZ AFYONKARAHİSAR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AFYONKARAHİSAR MERKEZ , BOLVADİN , ÇAY , DAZKIRI , DİNAR , EMİRDAĞ , İHSANİYE , SANDIKLI , SİNANPAŞA , SULTANDAĞI , ŞUHUT , BAŞMAKÇI , BAYAT/AFYON , İSCEHİSAR , ÇOBANLAR , EVCİLER , HOCALAR , KIZILÖREN İrtibat Bilgileri : İsim : KEMAL SELEK Ünvan : Telefon : 905051106291 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Afyonkarahisar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905051106291

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Afyonkarahisar Geneli İş İlanları