İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: TEMİZLİK-KAT GÖREVLİSİŞirket Adı: KARABÜK SINAV EĞİTİM KURUMLARISINAV Eğitim Kurumları olarak, ekibimize katılmak üzere Temizlik-Kat Görevlisi arıyoruzGörev Tanımı:- Ofis, sınıf, koridor, tuvalet ve diğer genel alanların temizliğini ve düzenini sağlamak,- Gerekli temizlik malzemelerinin kontrolünü ve stok takibini yapmak,- Çöplerin toplanması ve atılması,- Gerekli durumlarda minör bakım ve onarımları yapmak.


- Temizlik konusunda deneyimli,- Dikkatli, titiz ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş,- İş takibi ve sonuçlandırma becerisi olan,- Ekip çalışmasına yatkın,- Askerlik hizmetini tamamlamış.Çalışma Saatleri: Hafta içi 11:00-20:00, Hafta sonu 11:00-20:00izin gunu hafta içi Çalışma Yeri: SINAV Eğitim KurumlarıSINAV Eğitim Kurumları olarak, çalışanlarımızın rahat ve huzurlu bir çalışma ortamında bulunmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer siz de bu ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında verilecektir. SINAV Eğitim Kurumları, işe alım süreçlerinde eşit fırsatlar sağlar ve tüm adayları, cinsiyet, ırk, din, yaş, engellilik durumu, cinsel yönelim, cinsiyet kimliği veya ifadesi veya herhangi bir diğer yasal olarak korunan durumlarına bakılmaksızın değerlendirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karabük
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Karabük KARABÜK SINAV KURS İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karabük Geneli İş İlanları