İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Temizlik GörevlisiKurum Adı: NaturMed Termal Sağlık MerkeziKuşadası Davutlar da 24 yıldır faaliyet gösteren NaturMed Termal Sağlık Merkezi olarak, ekibimize katılacak bir Temizlik Görevlisi arıyoruzBu pozisyon, tesislerimizin temiz, düzenli ve hijyenik kalmasını sağlamak için kritik öneme sahiptir.


- En az ilköğretim mezunu- Benzer bir pozisyonda en az 1 yıl deneyim- Dikkatli ve detaylara önem veren- Takım çalışmasına yatkınNaturMed Termal Sağlık Merkezi olarak, tüm çalışanlarımıza adil ve saygılı bir çalışma ortamı sunmayı taahhüt ediyoruz. Dinamik bir çalışma ortamı sunmaktayız ve çalışanlarının kişisel ve profesyonel gelişimine önem vermekteyiz. Eğer siz de bu pozisyonda yer almak ve NaturMed in büyümesine katkıda bulunmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder