İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Temizlik ElemanıŞirket: HNF KİMYA SANVE TİCLTDŞTİBahçeşehir 2Kısım daki şirket sahibimizin evinde çalışmak üzere haftanın 5 günü çalışacak deneyimli bir Temizlik Elemanı arıyoruzGörevler:- Evdeki genel kullanım alanlarının düzenli temizliğini sağlamak- Tuvaletlerin ve mutfak alanlarının temizliğini ve hijyenini sağlamak- Gerekli temizlik malzemelerinin stok kontrolünü yapmak ve eksiklerini bildirmek- Tüm ev işlerinde yardımcı olabilecek. - Çalışma saati: 09:00 - 18:00


- Temizlik konusunda deneyimli- Dikkatli, düzenli ve titiz- Sorumluluk sahibi ve güvenilir- İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyanBizimle çalışmanın avantajları:- Düzenli ve tam zamanlı bir iş imkanı- Sosyal haklara sahip bir iş ortamı- Profesyonel ve dostane bir ekip- Temiz ve hijyenik bir çalışma ortamıNot: Bu ilan bir daimi pozisyon içindir ve tam zamanlı çalışma gerektirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul HNF KİMYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!