İŞ İLANI DETAYI

Araç firen sitemeri üzerine faaliyet gösteren firmamız için;30 - 40 yaş arası,ErkekEn az lise mezunu,Fren köpüğü montajı alanında çalışacak eleman aranmaktadır.Temel imalat talaşlı montaj elemanı konusunda MYK belgesi ya da mezuniyet gerekmektedirÇalışma saatleri: 3 vardiyalıdır.Servis: Kaynarca Merkez, Arifiye, Serdivan, Yazlık, Adapazarı, Güneşler, Kuzey Terminal, Maltepe, Ozanlar, Kent Meydanı, Yeni Camii, Kuyudibi; erenler, Ottoman Otel, Hızırtepe, Erenler Ottoman Otel, Korucuk -Camili-Karaman ana caddelerNOT: 19.08.2024 Tarihinde 13.30 dan sonra fabrika içerinde toplu görüşme yapılacaktır.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -40 (13.09.2004 - 16.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MAHALLESİ 1.CAD. NO:43 SAKARYA/ARİFİYE ARİFİYE SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , GEYVE , HENDEK , KARASU , KAYNARCA , SAKARYA MERKEZ , SAPANCA , KOCAALİ , PAMUKOVA , TARAKLI , FERİZLİ , KARAPÜRÇEK , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KARDELEN HANIM Ünvan : İ.K. Telefon : 902642766750 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Arifiye
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902642766750

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İmalat Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Arifiye veya Edmeg Sakarya İmalat Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder