İŞ İLANI DETAYI

TEMEL İMALAT TALAŞLI VE MONTAJ ELEMANI SAVUNMA SANAYİ SEKTÖRÜNDE TALAŞLI İMALAT FAALİYETİ GÖSTEREN FİRMAMIZ İÇİN TESVİYE, HELICOIL, KILAVUZ VE MONTAJ YAPACAK EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ TEMEL İMALAT TALAŞLI TESVİYE, HELICOIL, KILAVUZ VE MONTAJ ELEMANI ALINACAKTIR.


EN AZ İLKOKUL MEZUNU TERCİHEN ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ VEYA MYO MEZUNU TESVİYE, MONTAJ, HELICOIL, KILAVUZ ÇEKME YAPACAK TEMEL İMALAT TALAŞLI KILAVUZ ELEMANI VE MONTAJ ELEMANI EN AZ 2 YIL TECRÜBELİKESİCİ TAKIM BİLGİSİNE SAHİPEKİPMANLARI KULLANABİLENTEKNİK RESİM BİLGİSİ OLANVARDİYALI ÇALIŞABİLECEK ERKEK ADAYLARIN ASKERLİK GÖREVİNİ YAPMIŞ VEYA TECİLLİ POZİSYON İÇİN DEĞERLENDİRİLECEK ADAYLAR, MESLEĞİNİ SEVEREK BENİMSEMİŞ, KONUSUNDA UZUN SÜRE ÇALIŞARAK UZMANLAŞMAK İSTEYENLER ARASINDAN SEÇİLECEKTİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İmalat Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara İmalat Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder