İŞ İLANI DETAYI

Fabrikamızın kaynaklı imalat ve montaj hattında çalışacak yardımcı personel alıancaktır.Hassas mekanik genellikle ISO Kalite Toleransı 8 veya daha küçük parçalardan oluşan mekanik, hidrolik, pnömatik, elektrikli vbSistemlerle enerji güç üreten veya aktaran ve yüksek hızda çalışan ünite ve grupları oluşturmak, bu tür ünite ve grupları birleştirmek veya mekanik hassasiyeti yüksek olmakla birlikte düşük hızlı veya kesintili hareketli parçalardan oluşan ünite, grup ve mamullerin montajı veya bu ünite ya da grupların bir araya getirilerek birleştirilmesi sırasında gerekli ölçme, kontrol ve ayarlamaları yapmak veya mekanik hassasiyeti fazla olmayan parça ve elemanlardan oluşan grup, ünite ve mamullerin montajının belirli aşamalarında çalışmak.montaj hatlarına malzeme, hammadde ve yarı mamul ikmali yapmak, montaj sırasında ortaya çıkan hatalı parça ve mamulleri ayırmak, montajı tamamlanan mamulleri gösterilen yerlere taşımak, istiflemek, çalışılan yerlerin ve kullanılan donanımın günlük bakım ve temizliğini yapmak.


Takım ÇalışmasıMAAŞ VE KOŞULLAR İLE İLGİLİ BİLGİ İÇİN İNSANK KAYNAKLARI BÖLÜMÜ İLE GÖRÜŞME YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -35 (1.07.2004 - 4.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇAMLICA MAH. ANADOLU BUL. 15.SK. ATLAS IS MERKEZİ NO: 5/9 VEYA 56.SOK NO:26-28 OSTİM MEKA.COM.TR YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : AYŞEGÜL AYDEMİR Ünvan : Telefon : 903123979133 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903123979133

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder