İŞ İLANI DETAYI

Tekstil firmamızda çalıştıerılmak üzereŞirket içi ve dışı telefon trafiğini yönetecek,Şirkete gelen görevli ve misafirleri karşılayarak gerekli yönlendirmeleri sağlayacak,Dışarıdan gelen telefonların ilgili departmanlara aktarılmasını sağlayacak,İdari katın genel temizliğinden sorumlu olacakİdari kat çağ ocağının genel düzeninden sorumlu olacak,Bağlı bulunduğu yöneticisi tarafından delege edilen görevleri yerine getirmek gibi görevlerden sorumlu olacak bayan telefon santral operatörü alınacaktır.Hafta içi ve cumartesi günleri 08:00 - 16:00 saatlerinde çalışacak,Lüleburgaz, Büyükkarıştıran, Muratlı, Ulaş, Marmaracık, Sağlık Mahalles, Yeşiltepe ve Çorlu servislerimiz mevcuttur.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübePrezentabl, diksiyonu düzgün,Sözlü ve yazılı iletişim becerisi gelişmiş,İş takibi ve planlama becerileri kuvvetli,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Ergene
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg Ergene veya Edmeg Tekirdağ Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder