İŞ İLANI DETAYI

Pronet Çözüm Ortağı olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere bir Tele Satış Müşteri Temsilcisi arıyoruzBeklentiler: Outbounddış kaynak aramalar sağlayarak müşterilere ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında bilgi vermek Müşterilerle gerçekleştirilen görüşmelerde ihtiyaçlarını belirlemek ve uygun çözümler sunmak Randevu-satış hedeflerine ulaşmak için stratejiler geliştirmek ve uygulamak Müşteri veritabanını güncel ve doğru bir şekilde tutmak Özellikle MS Excel ve sosyal ağ platformlarını etkin kullanabilmek Data yaratmak ve yönetmek konusunda çözümler üretebilmek


Diksiyonu ve hitabeti düzgün İletişim becerileri güçlü, ikna kabiliyeti yüksek Müşteri hizmetleri ve satış konusunda deneyimli Takım çalışmasına yatkın Sorumluluk sahibi ve öz disiplinli MS Office programlarına ve sosyal ağ platformalarına hakim İzmir de ikamet eden ya da edebilecek olan Yüksek maaş ve prim skalasında başarısını kazançla taçlandırmak isteyen Tele Satış Müşteri Temsilcisi çalışma arkadaşları arıyoruz. Eğer bu pozisyon sizin kariyer hedeflerinize uygunsa ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz. Not: Pozisyonumuz için herhangi bir home office kurgusu yoktur, işyerinden çalışmak üzere tasarlanmış bir iş modelidir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Merkez Araç Kiralama Güvenlik Sistemleri Telekomünikasyon San Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir , Edmeg Bornova veya Edmeg İzmir Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder