İŞ İLANI DETAYI

FİRMAMIZDA SATIŞ-PAZARLAMA DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIRİŞ TANIMI: Tüm faaliyetlerde müşteri memnuniyeti ve şirketin hizmet kalitesi anlayışıyla, yeni müşteri kazanımı için outbound faaliyetleri arama-data oluşturma-işleme gerçekleştirirPotansiyel müşteriler ile randevu almak veya satış gerçekleştirmek için telefon ile kontak kurmak, gerektiği durumlarda ilgili arama, güncelleme, ürün ve hizmet satışlarına yönelik işlemlere ait tüm evrakların ofiste toplanmasını sağlamak ve kontrol etmek,Çözüm önerileri geliştirmek, bilgilendirmelerde bulunmakTarife, kampanya ve uygulamalarına hâkim olmak,Yapılan aramalar ile ilgili raporlamalar yapmak,Rakip operatörlerin ürün ve uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak,Şirket satış hedeflerine katkı sağlamak adına yeni abone kazandırmak,


GENEL NİTELİKLEREn az lise mezunu,Tele-Satış veya Satış Destek konusunda en az 1 yıl deneyimi olan,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Telefonda etkili iletişim becerisine ve ikna kabiliyetine sahip,Stres yönetimi ve problem çözme konusunda başarılı, Satış odaklı, işini takip eden ve raporlama yapabilen,Takım çalışmasına yatkın,Güler yüzlü, pozitif ve prezantabl,Erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış ya da 2 yıl tecili olan.Tercihen CRM programını kullanmayı bilen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 22- -45 (31.10.2002 - 2.10.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -45 (31.10.2002 - 2.10.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALİKAHYA FATİH MAH. MUHABBET SOK. NO:2 DA:12 İZMİT KOCAELİ İZMİT KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : İZMİT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : YILTEM TELEKOM Ünvan : Telefon : 905496044041 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : İzmit
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905496044041

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg İzmit veya Edmeg Kocaeli Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder