İŞ İLANI DETAYI

Koleksiyon Uzmanının İşin Tanımı Kumaş üretimi ve tasarım trendlerini sürekli takip ederek müşteri taleplerini karşılamak, şirketin kumaş koleksiyonlarını geliştirmek ve pazarın ihtiyaçlarına uygun yenilikçi çözümler sunmak.


Koleksiyon Uzmanı Aranan NiteliklerÜniversitelerin Endüstri ve Tekstil Mühendisliği bölümlerinden mezun,İyi derecede mesleki İngilizce bilenTercihen kadife kumaş sektöründe 1-3 yıllık üretim süreçleri konusunda tecrübeliAraştırma,öğrenme ve sonuca gitmede iç motivasyon sahibi olanGrafik tasarım araçlarını kullanabilme kalite standartları ve kumaş tasarımı konularında bilgi sahibi olmak,Müşteri ihtiyaçlarını anlama ve karşılama konusunda güçlü iletişim becerilerine sahip olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Mühendislik Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Lisans

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!