İŞ İLANI DETAYI

Turkcell Superonline Erdem Telekom Ev Çözüm Merkezimizde görevlendirmek üzere;Teknik Servis süreçlerinin düzenli olarak yürütülmesi ve takibinde bulunarak, Turkcell Superonline ürün ve hizmetlerinin müşteri lokasyonunda kurulumunun yapılması, müşteri taleplerinin ve arızalarının giderilmesinde görev alacak, analitik düşünebilen ve ekip yönetebilecek, sorumlu olduğu lokasyonda alt yapı ve imalat süreçlerinin yönetilmesinde görev alacak TEKNİK EKİP YÖNETİCİSİ aramaktayız.


Üniversitelerin Elektrik- Elektronik  Bölümlerinden ya da MYO-Üniversitelerin teknik bölümlerinden mezun,Benzer pozisyonda ve ekip yönetimi konusunda deneyimli Organizasyon kabiliyeti yüksekPlanlama, analitik düşünme ve raporlama yeteneği gelişmişİletişim becerileri güçlüTeknolojiyi yakından takip eden, yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlar ile kendini geliştirmeye önem verenEsnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecekMS Office uygulamaları konusunda bilgi sahibiAskerlik görevini tamamlamışB sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen TEKNİK YÖNETİCİ aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Gaziantep Turkcell Superonline İletişim Ofis İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder