İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı ERSEN OTELCİLİK TURİZM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ VE İNŞAAT TİCARET A.ŞOtelimiz hakkında;Tüm misafirlerimize, geleneksel konukseverlik beklentilerinin üzerinde yenilikçi ve güler yüzlü hizmetimizle misafir memnuniyetinde süreklilik oluşturma MİSYONU veGelişime açık ve artan hizmet standardımız ile İstanbul'da mutlu misafir parolası ile öncü bir markalardan olma VİZYONU taşımaktayız.Turizm sektörü özellikle konaklama ve otelcilik işletmeciliği 'insan' odaklı bir anlayışa, 7/24 hizmet sunan ve dinamik bir yapıya sahiptirBu yapı adaylarda aranacak olan kriterleri özelleştirmektedir:İşletme politikası ve kurum kültürüne uyum sağlamaHizmet sektörü çalışma koşullarına uyum sağlama yoğun & esnek çalışmaMisafir istek ve beklentilerine öncelik vermeMisafir ilişkilerinde başarılı olmaZaman, planlama ve organizasyon yönetiminde hassaslıkSorun çözme odaklı olmaTakım çalışmasına yatkınlıkGüvenilir, şeffaf ve net olmaDuygularını stres, aksilik ve gerilimler yönetebilme & güler yüzlü olmaİşine bağlı ve sorumluluk sahibi olmaİletişim becerisi kurumsal iş hayatı konuşma ve yazışma kültürünün farkında olmaÖncelikle kendisi ve sonra ortak çalışma & yaşam birlikteliğinin getirdiği diğer insanlara karşı duyarlılık göstermek için; temiz ve bakımlı olmakriterleri ile işe alım sürecini yönetiyoruz.


The Bostancı Hotel otelimizde Teknik Departman Şefi olarak çalışacak personel arayışındayız.Şimdiden teşekkür ederiz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (12.07.1999 - 13.06.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BOSTANCI MAH. MEHMET ŞEVKİ PAŞA CAD. NO:20/A KADIKÖY/İSTANBUL KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Gamze BULUT Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905063591434 E-posta : gamze.bulut@ersenotelcilik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 25000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905063591434
gamze.bulut@ersenotelcilik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KADIKÖY veya Edmeg İstanbul Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.