İŞ İLANI DETAYI

Marriott International Oteller zincirine bağlı olarak hizmet veren Renaissance Izmir Hotel bünyesinde çalışacak  Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.İş Tanımı:- Otelin genel bakım ve onarım işlerini gerçekleştirmek,- Elektrik, su, doğalgaz tesisatı ve genel bakım konularında gerekli kontrolleri yapmak ve arızaları gidermek,- Periyodik bakım planlarını uygulamak ve takip etmek,- Teknik servis ile ilgili raporları hazırlamak ve yöneticilere sunmak,- İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun çalışmak.


- En az lise mezunu,- Teknik servis alanında en az 2 yıl deneyimli,- Elektrik, su, doğalgaz tesisatı ve genel bakım konularında bilgi ve tecrübeye sahip,- Sorumluluk sahibi ve dikkatli,- İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerileri kuvvetli,- Takım çalışmasına yatkın,- Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,- Askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar için.ORAN OTEL VE TURİZM A.Ş. olarak, çalışanlarımızın kişisel ve profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Teknik Servis Görevlisi pozisyonunda görev alacak adayların, otelimizin genel işleyişine katkı sağlayacak şekilde teknik servis hizmetlerini yürütmelerini beklemekteyiz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir RENAİSSANCE İZMİR HOTEL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder