İŞ İLANI DETAYI

İhlas Pazarlama elektronik ev aletleri mağazalarında,25-35 yaş aralığında,En az ilköğretim mezunuErkekElektrikli ev aletleri tamir bakım işlemlerini yapacak yetiştirilmek üzere Teknik Servis Elemanı alınacaktır.Çalışma saatleri:08:30-18:30


Takım Çalışması...


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -35 (4.10.1999 - 5.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİGÜN MAH.YEĞENLER CAD.NO:117 İHLAS YETKİLİ SERVİSİ ADAPAZARI SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAKARYA MERKEZ , ADAPAZARI , ERENLER , SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İSA BATTAL Ünvan : Telefon : 905052424778 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Adapazarı
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905052424778

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Adapazarı veya Edmeg Sakarya Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder