İŞ İLANI DETAYI

Turkcell Superonline bünyesindeki şirketimiz için, teknik ekip kadromuzda yer alarak, FİBER-VDSL/ADSL internet kurulumu yapıp, arıza işlemlerini giderecek, potansiyel bulduğunda satış yapabilecek ekip arkadaşları arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTeknik lise ve tercihen meslek yüksek okulu mezunu,Ordu'da ikamet eden,Kendisi için belirlenen bölgelerde ADSL Modem, Fiber Modem kurulum ve arızalarına bakacak,Telekomünikasyon sektöründe tecrübeli veya kariyer planı olan,Tercihen teknik konularda tecrübeli,tercihen satış tecrübesi de olanBina içi kablo çekimi ve sonlandırılması konularında deneyimli,Gelişmiş network ekipmanları router, switch, IPT. vb. konularında kendini geliştirebilecek,Müşteri memnuniyetini temel ilke olarak benimsemiş,Teknolojiye meraklı, gelişime açık,Hızlı, analitik, ifade yeteneği gelişmiş,Aktif araç kullanabilen,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan,Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün ekip arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (23.07.2004 - 24.06.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞİRİNEVLER MAH. TURGUT ÖZAL BULVARI NO:67/A ALTINORDU ORDU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ORDU MERKEZ , ALTINORDU İrtibat Bilgileri Ad Soyad : YUDUM YAYLI AKSOY Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİSİ Telefon : 905331311616 E-posta : yudum.yayli@guraks.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Prim Özel Sağlık Sigortası

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ordu
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331311616
yudum.yayli@guraks.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder