İŞ İLANI DETAYI

MARTI İLERİ TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ nde çalışmak üzere;Elektrikli scooter, elektrikli mobilet, elektrikli bisikletlerde meydana gelen arızaların teşhisini yapmak,Tamir veya değişim gerektiren parçaları tespit etmek ve onarmak,Yapılan işlerin çalışana sağlanan yazılım ile sisteme girişini ve kayıt altına alınmasını sağlamak,İş güvenliği kurallarına uymak iş ve işlemlerini gerçekleştirmek üzere personel alınacaktır.


Bodrum'da ikamet eden,Tercihen tamir konusunda en az 6 ay deneyim sahibi olmak,Elektrikli scooter, elektrikli mobilet, elektrikli bisiklet çalışma prensiplerine ve bileşenlerine hakim olmak,Arıza teşhisi yapabilme ve çözüm üretebilme yeteneğine sahip olmak,İletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın olmak,Sorumluluk sahibi, düzenli ve zaman yönetimi becerisine sahip olmak,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek,Şehir dışı görevlendirmelerde yer alabilecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORTAKENTYAHŞİ MAH. KAPUZ CAD. MUĞLA BODRUM BODRUM MUĞLA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BODRUM İrtibat Bilgileri : İsim : Çağrı Selin Alkan Ünvan : Telefon : 905050546641 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Bodrum
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905050546641

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg BODRUM veya Edmeg Muğla Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder