İŞ İLANI DETAYI

Rest&More By Dedeman-Erdemli otelimizde görevlendirmek üzere;Tercihen Teknik Meslek Liselerinin Elektrik, Makine, Mekatronik vbBölümlerinden mezun tecrübeli teknik sefvis elemanı istihdam edilecektir.Başvurular için yüz yüze görüşmek üzere işyerine gelinmesi veya hr@restmorededemanmersin.com mail adresine cv - özgeçmiş gönderilmesi rica olunur.İletişim: 0324 515 19 99


B sınıfı ehliyet ve aktif araç kullanabilenElektrik Şeması Okuyabilen ve teknik konuları yorumlayabilenMakinelerin mekanik, hidrolik, pnömatik sistemleri ve elektrik elektronik sistemlerinin bakım ve onarımı ile ilgili ihtiyaçları belirleyenParça talepleri ve Tedarik süreci takibi, aylık raporlarma.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Erdemli
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Erdemli veya Edmeg Mersin Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder