İŞ İLANI DETAYI

1Yönetmelikler ve Teknik Servis Şefince yayınlanan görev talimatlarına istinaden, kendilerine verilen işlerin gerektiği şekilde yerine getirmekle yükümlüdür.2Yazılan vardiya saatinde otelde işinin başında bulunmak şefi tarafından verilen görevleri yerine getirmek.3Diğer departmanlardan yazılı olarak bildirilen mekanik arızalarını gidermek yapamadıklarını şefine sebebiyle birlikte bildirmek4Isıtma tesisatını çalıştırmak, kontrol etmek, tamir ve bakımını yapmak.5Soğutma tesisatını çalıştırmak, kontrol etmek, tamir ve bakımını yapmak.6Havalandırma sistemini çalıştırmak, kontrol etmek, tamir ve bakımını yapmak.7Buhar sistemini çalıştırmak, kontrol etmek, tamir ve bakımını yapmak.8Mutfak ve çamaşırhane cihazlarını kontrol etmek, tamir ve bakımını yapmak.9Atık su sisteminin tamir ve bakımlarını yapmak.10Yağmur suyu ve drenaj hatlarını kontrol etmek, tamir ve bakımını yapmak.11Sıhhi tesisatın tamir ve bakımını yapmak.12Sıcak ve soğuk su tanklarının temizlenmesi ve dezenfeksiyonuİletişim: Görkem Kurtoğlu 0538 472 08 69 Elçin Üçkuş 0216 251 69 00


Aynı görevde en az 1 yıl deneyimi olan,En az Teknik Lise mezunu,Vardiyalı çalışma düzenine uyabilecek,Otel tecrübesi bulunan,Mekanik ve teknik donanım bilgisine sahip, ilgili ekipman ve araçları kullanabilme becerisine sahip olmak.Ekip çalışmasına uygun, güleryüzlü ve çözüm odaklı,Erkek Adaylar için askerliğini tamamlamış,Anadolu yakasında ikamet eden, ekip arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -50 (31.10.2006 - 9.10.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞERİFALİ MAH. KIBLE SK. NO:25 ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜMRANİYE , ATAŞEHİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Elçin Hanım Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 902162516900 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902162516900

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.