İŞ İLANI DETAYI

Hastanedeki yapı içerisinde bulunan cihaz, makine ve sistemlerin bakım ihtiyaçlarının periyodik bakım planı doğrultusunda yapılmasının sağlanması için Teknik Hizmetler Müdürü ne destek vermekle sorumludurİş istem ile iletilen veya Teknik Hizmetler tarafından tespit edilen arızalar için, hastanenin genel ihtiyaçları ve arıza türüne göre müdahale planı hazırlamakla ve aciliyet durumuna göre ilgili kişiyi onarım için görevlendirmekle sorumludur.Hastanenin elektrik, mekanik ve bina bakımına yönelik planlanan günlük kontrollerinin zamanında ve tam olarak yapılmasını takip etmekle sorumludurBakım, onarım ve işletim ile ilgili tüm fonksiyonel kontrol, bakım faaliyetlerinin yaptırılmasını ilgili kayıtlarının tutulmasını sağlamakla sorumludurYangın algılama sistemi, Asansör sistemleri, Yangın Söndürme sistemleri, Seslendirme Sistemleri vbDiğer sistemlerle birlikte yangın senaryosu kapsamında senkronize ve sorunsuz çalıştırılmasından, periydik kontrol ve bakımlarından, oluşabilecek arızaların giderilmesinden, bu arızaların gerektirdiği malzeme veya hizmet ihtiyacının ivedilikle birim yöneticisine bildirilerek gerekli aksiyonların alınmasından sorumludur.Cinsiyet: erkekYaş: 20-40Mezun: Elektrik-elektronikÇalışma saatleri: 08.00-17.30


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (11.09.2004 - 14.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TEŞVİKİYE MAH. VALİ KONAĞI CD. FULYA SOK. NO.5 NİŞANTAŞI ŞİŞLİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , SARIYER , SİLİVRİ , ŞİŞLİ , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , ESENLER , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ALEYNA ALKOYUN Ünvan : MUHASEBE-dahili:1912-1915 Telefon : 905498219739 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Şişli
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905498219739

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Şişli veya Edmeg İstanbul Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.