İŞ İLANI DETAYI

'İş Tanımı: Mekanik ve elektronik arızalara gereken süre içerisinde ve doğru bir şekilde müdahale etmekMağazalarımızda ve mutfaklarımızda bulunan tüm endüstriyel cihazlarımızın planlı bakım takvimine uygun bakımlarını gerçekleştirmek ve arıza tespiti ile arıza giderilmesi işlerini yapmak.Tüm tesisatın, cihazların ve makinaların düzgün ve sağlıklı çalışmasını sağlamak, kontrollerini yapmakNitelikler: Meslek liselerinin Makina veya Elektrik – Elektronik bölümlerinden mezun ya da MEB onaylı çıraklık-ustalık sertifikası olan, Tesisat ve Elektrik işlerini bilen başlangıç seviyesinde , Çözüm odaklı ve çözüm üretebilen Yogun iş temposuna uygun mesai sorunu olmayan Çalışma konusunda disiplinli ' Haftaiçi 5 gün saat 07:30-16:30 saatleri arasında çalışacaktır.Yoğun dönemlerde mesai yapacak olup, mesai ücretleri ödeme olarak yapılmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıKozyatağı , Gözdağı, Tuzla , Ümraniye Servislerimiz mevcutturNOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN 'BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YADA E-POSTA ADRESİNDEN 'ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SABİHA GÖKÇEN ULUSLARARASI HAVALİMANI TERMİNAL BİNASI ASMA KAT YÖNETİM OFİSLERİ KATI OFİS KODU ML 1303 PENDİK İSTANBUL PENDİK İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , PENDİK , MALTEPE , TUZLA İrtibat Bilgileri : İsim : ELİF SALTABAŞ Ünvan : Telefon : 905498501318 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905498501318

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KADIKÖY veya Edmeg İstanbul Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.