İŞ İLANI DETAYI

Tarım makinaları traktör, biçerdöver vbÜzerine faaliyet gösteren firmaya yetiştirilmek üzere, Tarım makinaları teknik servis bölümünde istihdam edilecek, satış sonrası yönetimi ve teknik hizmetler konusunda çalışacak yetiştirilmek üzere ya da tecrübeli personel alınacaktır.İŞKUR SİSTEMİNDEN BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA FİRMADAN RANDEVU ALINIZGÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE YAPILACAKTR.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeMeslek lisesi motor bölümü , ya da ön lisans otomotiv bölümü mezunu olmak.Müracatlar şahsen yapılacaktır. Görüşme için randevu alınız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -35 (30.06.2006 - 5.06.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 75 YIL MH. OTO GALARİCİLER SİTESİ 437 SK. NO 8 ODUNPAZARI ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESKİŞEHİR MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İLYAS AYAZ Ünvan : yönetici Telefon : 902222281401 E-posta : ilyas.ayaz@duranotomotiv.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902222281401
ilyas.ayaz@duranotomotiv.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder