İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Teknik Servis ElemanıŞirket: GNN CNC TAKIM TEZGAHLARIGNN CNC TAKIM TEZGAHLARI olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere Teknik Servis Elemanı arıyoruzGörevler:Müşterilerin teknik sorunlarını tespit edip çözüm üretmekArıza tespiti yaparak servis formu oluşturmakElektrik, hidrolik ve pnömatik şema okumakTeknik servis raporları hazırlamak ve güncellemekMakine kurup, devreye almak 


- Tercihen lise yada MYO elektrik, elektronik , makine, mekatronik  bölümlerinden birinden mezun olmak- Makine teknik servis konusunda en az 3 yıl deneyimli olmak- Problem çözme becerilerine sahip olmak- Sorumluluk sahibi, dikkatli ve düzenli çalışma prensibine sahip- İletişim becerileri gelişmiş olmak- Yoğun çalışma temposuna adapte olmak- Müşteri odaklı düşünebilmek- Seyahat engeli olmayan- Askerlik hizmetini tamamlamışBizimle çalışmak ve kariyerinizi GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI nda sürdürmek istiyorsanız, bu ilan sizin için ideal olabilir. Siz de ekibimizin bir parçası olmak ve bu heyecan verici fırsatı değerlendirmek istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz. GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI, tüm başvuruların gizliliğini garanti eder ve eşit fırsatlar sağlar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Bursa GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder