İŞ İLANI DETAYI

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE KOMBİ, KLİMA BAKIM VE SERVİS İŞİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE EN FAZLA 30 YAŞINDA ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ PERSONELLER ALINACAKTIR.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeFİRMAMIZ BÜNYESİNDE KOMBİ, KLİMA BAKIM VE SERVİS İŞİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE EN FAZLA 30 YAŞINDA ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ PERSONELLER ALINACAKTIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 22- -35 (25.04.2002 - 27.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1.ORUÇ GAZİ MAHALLESİ KAYABEY CADDESİ NO 67/C KARESİ BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BALIKESİR MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : selami erdoğan Ünvan : erdoğan teknik Telefon : 905424214364 E-posta : selami.erdogan@erdoganteknik.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905424214364
selami.erdogan@erdoganteknik.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder