İŞ İLANI DETAYI

Konutkent MahBulunan 144 daire ve dükkandan oluşan site projemiz için kalorifer Ateşçiliği belgesi olan Teknik servis Personeli alınacaktır.Randevu alınarak görüşmeye gelinmesi önemle rica olunur.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Kalorifer ateşçiliği belgesi olan,Site ortak alanlarında elektrik, su tesisatı vb. işlerle ilgili çıkabilecek sorunlarda ilk müdahaleyi yapabilecek yeterlilikte,30-50 yaşları arası,Tercihen araç sahibi,Konutkent, Yaşamkent, Çayyolu, Yapracık, Turkuaz, Etimesgut çevresinde ikamet eden,Hafta içi 08:00-17:00, Cumartesi 08:00-13:00 saatleri mesai saatlerinde çalışacak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 30- -50 (2.05.1994 - 4.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KONUTKENT MAH.3029.CADDE NO:3 ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANKAYA , YENİMAHALLE , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri : İsim : URAL ÇELTİK Ünvan : PROJE MÜDÜRÜ Telefon : 905392326383 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905392326383

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ÇANKAYA veya Edmeg Ankara Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder