İŞ İLANI DETAYI

Dental sektöründeki laboratuvar ve kliniklere 3D baskı çözümleri sunan bir ekibe katılmak üzere İspanyolca bilen bir teknik satış ve destek personeli arıyoruz.Bu işte, İspanyolca dil bilginizi kullanarak müşterilerle doğrudan iletişim kuracak, yurtdışı fuarları ve saha çalışmalarında yer alacaksınızBüyüyen bir teknoloji şirketinde, motive edici bir çalışma ortamında açık iletişimle çalışan bir ekibin bir parçası olma fırsatına sahip olacaksınız.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade YeteneğiAradığımız Nitelikler:Akıcı bir şekilde İspanyolca konuşma ve yazma becerisine sahip olmak.İnisiyatif alma ve kariyerinde yükselme konusunda istekli olmak.Esnek çalışma şartlarına uyum sağlayabilmek.Problem çözme yeteneği gelişmiş, esnek ve hızlı öğrenme kabiliyetine sahip olmak.En az lisans derecesine sahip olmak.İş tecrübesi veya bölüm mezuniyeti şart değil.Seyahat engeli olmamak ve seyahatlere hazır olmak. İş Tanımı:3D printer ve reçine konusunda uzmanlaşarak müşterilerimizin sorularına ve sorunlarına profesyonelce cevap vermek.Yeni satış potansiyelleri araştırmak.Satış öncesinde ve sonrasında teknik destek sağlamak, müşteri memnuniyetini sağlamak için çözüm odaklı yaklaşım sergilemek.Müşteri geri bildirimlerini toplamak ve şirket içi ilgili birimlere iletmek, ürün ve hizmetlerin sürekli iyileştirilmesine katkıda bulunmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -30 (30.08.2006 - 2.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -30 (30.08.2006 - 2.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : PINARBAŞI MH.HÜRRİYET CD. AKDENİZ ÜNV.ULUĞ BEY ARGE 2 NO:3AİÇ KAPI:B94 KONYAALTI ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKSEKİ , ALANYA , ANTALYA MERKEZ , ELMALI , FİNİKE , GAZİPAŞA , GÜNDOĞMUŞ , KAŞ , KORKUTELİ , KUMLUCA , MANAVGAT , SERİK , DEMRE , İBRADI , KEMER/ANTALYA , DÖŞEMEALTI , KEPEZ , MURATPAŞA , KONYAALTI , AKSU İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Mesut Kaya Ünvan : Genel Müdür Telefon : 905343039357 E-posta : kaya@3mash.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Konyaaltı
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905343039357
kaya@3mash.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg Konyaaltı veya Edmeg Antalya Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder