İŞ İLANI DETAYI

İstanbul Maltepe de bulunan asansör üretimi yapmakta olan fabrikamıza Makine Mühendisi veya Teknik Ressam aramaktayızFabrikamız haftaiçi 08.00-18.00 saatlerinde çalışmaktadırHaftasonu çalışmamız bulunmamaktadır.


Kriterler; Üniversitelerin Makine Mühendisi veya Teknik Ressamlık bölümlerinden mezun olan, Autocad , Solidworks programlarını iyi şekilde kullanabiliyor olan, Tercihen Lantek Lazer Kesim programını daha önce kullanmış olan, Asansör üretiminde en az 3 sene çalışmış olan, 25-45 yaş aralığında, Kaynarca, Pendik, Kartal, Sultanbeyli, Sancaktepe, Ferhatpaşa bölgelerinde oturan adayların başvurularını kabul etmekteyiz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Maltepe
Pozisyon : Teknisyen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Oslo Mühendislik Asansör San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Teknisyen iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Maltepe veya Edmeg İstanbul Teknisyen gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.