İŞ İLANI DETAYI

İmalatın ve montajın doğru bir şekilde gerçekleşmesi için teknik çizimleri standartlara uygun olarak hazırlamak, revizyon yapmak ve güncellemek,Proje ekibi ve diğer ilgili taraflarla teknik çizimlerin detaylarını tartışmak ve belirlemek,Üretim ve montaj süreçlerinde teknik çizimleri kullanarak detayları ve ölçüleri belirlemek,Teknik çizimlerin üretim sürecindeki problemlerini tespit etmek ve çözümler geliştirmek,Teknik çizimlerin projelerdeki diğer teknik belgelerle uyumlu olmasını sağlamak,Teknik çizimleri üretim ve montaj süreçlerinde kullanılacak malzemelerin ve bileşenlerin seçiminde kullanmak,Proje ekibiyle birlikte ürünlerin kalitesini iyileştirmek için sürekli olarak teknik çizimleri gözden geçirmek ve iyileştirmeler yapmak,Teknik çizimlerin tüm proje ekibi ve ilgili taraflar tarafından anlaşılmasını sağlamak için gerekli açıklamaları hazırlanmak,Teknik çizimlerin sürekliliğini sağlamak ve tüm ilgili tarafların güncel olduğundan emin olmak için düzenli olarak gözden geçirmek ve revize etmek.


MS Project ya da Primavera gibi proje takip programlarından en az birine hakim,MS Office ve Autocad programlarını iyi derecede kullanabilen,Tercihen Solidworks ya da Catia, Tekla programlarından birine hakim,En az Meslek Lisesi ya da Meslek Yüksekokulu mezunu,2 yıl makine, üretim ve çelik konstrüksiyon sektöründe çizim tecrübesine sahip,Sorumluluk sahibi, takım çalışmasına yatkın,Özbek veya Kırgız Uyruklu.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Teknisyen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Teknisyen iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kartal veya Edmeg İstanbul Teknisyen gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.