İŞ İLANI DETAYI

Eskişehir Lazer Makine firmasında Teknik ressam olarak çalıştırılmak üzere ; Makine tasarım faaliyetleri, Teknik resimlerin oluşturulması, Çizimi yapılmış ürünlerin montaj ve imalat resimlerinin hazırlanması, Hazırlanan imalat ve montaj resimlerinin prosedürlere uygun şekilde dokümantasyonunun ve arşivlenmesinin yapılması,-Çalışma saatleri: 08:00-18:00-Cumartesi- pazar tatil İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


Teknik meslek yüksekokullarının makine, makine resim ve konstrüksiyon, makine ve metal teknolojileri vb. veya üniversitelerin teknik öğretmenlik vb. ilgili bölümleri mezunu, Teknik resim okuma ve ölçü aletlerini kullanabilme yeteneğine sahip, İyi derece Solidworks özellikle sac metal modülü ve Auto-Cad kullanabilen, Solidworks programında ürün-parça, montaj ve imalat resimlerini oluşturabilen, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, En Az Öğrenim Seviyesi: ÖnlisansEĞİTİM HİZMETLERİ


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Teknisyen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder