İŞ İLANI DETAYI

İmalat için teknik resim hazırlamak,Tasarımı yapılan ekipman ve parçaların imalat aşamalarını takip etmek,Parça imalat resimlerinin parça ve montaj resimlerini çizmek,


Tercihen, MYO veya Meslek Liselerinin; Makine Ressamlığı, Makine Resim Konstrüksiyon,Torna Tesviye,Makine,CNC Torna vb. bölümlerinden mezun,Teknik resim konusunda mevcut standartlara hakim olan,İyi derecede Autocad bilgi ve becerisine sahip,Teknik resimlerde toleranslandırma, ölçülendirme ve kaynak gösterme konularında bilgili, Kumpas, Mikrometre gibi ölçü aletlerini iyi seviyede kullanarak numune parçadan hassas bir şekilde ölçü alabilecek,Daha önce üretim yapan işletmelerde çalışmış olup imalat teknik resmi hazırlayabilen,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Teknik Ressam aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Teknisyen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Teknisyen iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Teknisyen gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder