İŞ İLANI DETAYI

Firma bünyesinde görevlendirilmek üzere;Üretim süreçlerinde kullanılacak malzeme ve kesici takımları seçmek,CNC makinelerinin rutin bakım ve kalibrasyonlarını yapmak,Üretim süreçlerinde karşılaşılan teknik sorunları tespit ederek çözümler üretmek,Üretim hedefleri doğrultusunda çalışmak ve bu hedeflere ulaşmak için sürekli iyileştirmeler yapmak,Yeni projelerde üretim süreçleri için önerilerde bulunmak işlerini yapacak,atölye sorumlusu olarak görev alabilecek, personel aranmaktadırDetaylar işveren ile görüşülecektir.


CNC CAD CAM bilen, CNC freze torna çalıştırabilen, teknik resim okuyabilen İlgili bölümden mezun,Tercihen cad-cam programlama yazılımlarında bilgisi olan,Talaşlı imalat konusunda deneyimli,Alanında en az 5 yıl tecrübe sahibi,MS Office programlarına hakim,Yoğun ve mesaili çalışma temposuna ayak uydurabilecek,Ekip çalışmasına yatkın,Analitik düşünen, çözüm ve maliyet odaklı,Problem çözme, inisiyatif kullanma yeteneğine sahip,CAM yazılımları ile uygun kesim programlarını oluşturmak. CAM yazılımlarında Solıdworks deneyimli.CAD yazılımlarında AutoCad deneyimli.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 30- -55 (27.06.1994 - 30.05.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜZELYURT MAH. 5750 SOK NO:17/A 233 33 16 YUNUSEMRE MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : GAMZE HANIM Ünvan : Telefon : 905372659699 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Pozisyon : Teknisyen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905372659699

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder