İŞ İLANI DETAYI

Tekniker BAKIM -ONARIM MONTAJ TEKNİKERİ yada MÜHENDİS arıyoruzKBB Muayene ünitesi imalatı yapan firmamıza Teknik servis bölümünde görevlendirilmek üzere montaj yapabilecek, elektrik elektronik tesisatı kurabilecek Kart tamiri yapabilecek Yerimiz İstanbul / Esenler-Tekstilkent 'tedir.


Biyomedikal veya Elektrik - Elektronik Üniversite, Meslek Yüksek Okul yada lise ilgili bölüm mezunu İstanbul Avrupa Yakasında ikamet eden Etkili iletişim kurabilme becerisine sahip, Ekip çalışmasına yatkın, Yoğun çalışma temposuna uyum gösterebilecek, Analitik ve hızlı düşünme yeteneğine sahip B tipi sürücü ehliyetine sahip aktif olarak araç kullanabilen, Tercihen medikal cihazlar sektöründe deneyimli , Askerlik görevini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenler
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Prestige Global Medikal Tıbbi Cih San ve Dış Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Esenler veya Edmeg İstanbul Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)