İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Teknik Destek ElemanıŞirket: EERA Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri Limited ŞirketiEERA Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere Teknik Destek Elemanı arıyoruz.Görevler:İş Tanımı;  Arıza tespiti yapmak,Teknik raporları düzenlemek ve takip etmekGünlük iş akışını düzenli bir şekilde takip etmekDiğer departmanlarla uyumlu bir şekilde çalışmak


- En az 1 yıl teknik destek veya ilgili deneyim- İyi problem çözme ve iletişim becerileri- İyi organizasyon ve zaman yönetimi becerileri- İyi bilgisayar ve teknoloji bilgisi- Müşteri hizmetleri konusunda güçlü becerilerEERA Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi olarak, tüm çalışanlarımıza eşit fırsatlar sunmaktayız. Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul EERA ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETLERİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!