İŞ İLANI DETAYI

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE; çalıştırılmak üzere, Taşlama Bölümünde 5 Kişi istihdam edilecektirE.U.NOT: Yine aynı alanda yetiştirilmek üzere başvurular da değerlendirilecektir.


3ayda bir prim 0-1yıl 550TL, 1-5 yıl 1100TL, 5 yıl üzeri 1600TL metropol kart Yeni yılda revize edilecektir Çalışma saatleri haftalık 45 saatdir sabah 08:00 akşam 18:00 Talaşlı imalat bölümünde 3 vardiya uygulanır Cumartesi ve pazar tatildir. Her mahalleden geçen servislerimiz vardır ihtiyaç halinde hafta içi en fazla 2 saat fazla mesai olarak CUMARTESİ genelde öğleye kadar çalışılır Fazla çalışma saatleri İş kanununa uygun mesai ücreti olarak hesabınıza yatar Resmi tatil günleri iş kanununda belirtildiği gibi uygulanır


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 10.CAD NO:5 ALTIEYLÜL BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BALIKESİR MERKEZ , ALTIEYLÜL , KARESİ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 900155015110 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 900155015110

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder