İŞ İLANI DETAYI

Baskın ziraat aletlerinde istihdam edilmek üzere taşlama tezgah işçisi aranmaktadır.Merkeze servis imkanı bulunmaktadır.Şartlara uygun adayların İŞKUR'DAN ALACAKLARI BELGE ile görüşmeye gitmesi gerekmektedirİnternetten başvuracak adaylar ise BAŞVUR butonu ile başvurusunu tamamladıktan sonra MUTLAKA işverenle iletişime geçmelidirler.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ASTIM ORG. SANAYİ 4 SOK. NO:36 MERKEZ/AYDIN AYDIN MERKEZ AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AYDIN MERKEZ , EFELER İrtibat Bilgileri : İsim : CÜNEYT BASKIN Ünvan : Telefon : 905357600473 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905357600473

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Aydın İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder