İŞ İLANI DETAYI

İstanbul Barosuna Kayıtlı Avukatlık Büromuz, alanında uzman ve profesyonel kadrosu, Türkiye ekonomisine yön veren iş ortakları ile yaratıcı, esnek, hedef odaklı çalışma anlayışıyla Çağrı Merkezi ve Saha personeli destekli İcra Tahsilat Hizmeti vermektedir2015 yılından itibaren içinde binlerce sorunlu alacağı tahsil ederek büyüme isteğini sürdüren firmamız, bu trende uyum sağlayacak başarı ve kalite hedefi olan çalışkan Tahsilat Sorumlusu aramaktadırHafta sonu çalışması olmayan, Maaş + Yüksek Prim + Yemek sistemi ile çalışacak arkadaşlar alınacaktır. İş Tanımı: -Telefonla borçlularla görüşme yapılması, -Yapılan görüşmelerin sisteme girilmesi ve takibi


Telefonda iletişim becerilerine güvenen, İkna kabiliyeti yüksek, Telefonda tahsilat yapabilecek olan, Hukuk Bürosu veya Çağrı Merkezinde daha önce çalışmış tahsilat tecrübesi olan, Tahsilat odaklı ve analitik düşünen, Ekip çalışmasına uyumlu, Anadolu yakasında ikamet eden, Tecrübeli, düzenli ve çalışkan, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Han Hukuk ve Danışmanlık İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Ümraniye gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.