İŞ İLANI DETAYI

Büyükliman Süt ürünleri firmasında 'süt ve süt ürünleri işlemecisi' bayan eleman aranmaktadır.Bu alanda çalışmak isteyen adaylar ilana başvuru yaptıktan sonra 0553 008 81 65 telefon numarasından Eda SAĞLAM ile görüşmeleri gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SEYİTAHMET MAH 1 NOLU CADDE 18/18 BEŞİKDÜZÜ TRABZON BEŞİKDÜZÜ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TONYA , VAKFIKEBİR , BEŞİKDÜZÜ , ŞALPAZARI , ÇARŞIBAŞI İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Tonya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Trabzon BÜYÜKLİMAN SÜT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE HAYVANCILIK TİCARET LİMİTE İletişim numarası

Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg TONYA gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder