İŞ İLANI DETAYI

Süt ve sür ürünleri imalatı yapılan fabrikamızda istihdam edilmek üzere; peynir imalatında çalışacak en fazla 45 yaşında erkek personeller aranmaktadır.9.05.2024 tarihinde Isparta İŞKUR İl Müdürlüğü'nde toplu iş görüşmesi yapılacaktır.Görüşme fabrikamızda yapılacak olup uygun görülen kişiler hemen işe başlatılacaktırBaşvuru yapan adayların iş yeri ile iletişime geçerek iş görüşmesi yapması gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTemizliğe ve hijyene önem vermek, erkek adaylar görüşmeye gelirken sakal traşı olmuş olmalıdır.Askerlik ile ilişiği olmamak,Vardiyeli çalışmaya uygun olmak,Bedensel yeterliliğe sahip olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -452.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SÜLEYMAN DEMİREL ORG. SAN. BÖLG. 103 CAD NO: 7 (KALEKİM KARŞISI) GÖNEN/ISPARTA ISPARTA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ISPARTA MERKEZ , KEÇİBORLU İrtibat Bilgileri : İsim : Zeynep BÜYÜKTANIR Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905051282173 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905051282173

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Isparta ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Isparta gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Isparta ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder