İŞ İLANI DETAYI

British Town Dil Okulları şubemizde görevlendirilmek üzere;Kendisine verilen bireysel ve kurumsal hedefleri gerçekleştirebilmek,Potansiyel öğrencilere eğitim sistemini etkili bir şekilde anlatmak,Zamanla bireysel ve kurumsal müşteri portföyü oluşturmak,Sisteme kayıt ettiği öğrencilerin gelişimlerini takip edebilecek,


Tercihen hizmet sektöründe satış konusunda 1-2 yıl tecrübeli,İletişim ve liderlik becerileri gelişmiş,Başarı odaklı, hırslı,Analitik düşünebilen, Problem çözme yeteneği olan,Diksiyonu düzgün, prezantabl, dinamik,Planlama ve organizasyon yetkinliği gelişmişLisans mezunuMS Office programlarını kullanabilen,Takım çalışmasına yatkın,Seyahat engeli bulunmayan,Tercihen İngilizce bilen,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,Yeni fikirlere ve öğrenmeye açık,Heyecanlı ve dinamik  İşine Ruhunu Katacak Yönetici Adayları  arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder