İŞ İLANI DETAYI

Opak Lens - ŞUBE SORUMLUSUİş AçıklamasıSivas şubemiz için aşağıdaki niteliklere sahip Şube Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.Şube Sorumlusu, şube operasyonlarını denetlemek, şube personelini yönetmek ve verimli çalışmayı sağlamakla görevlidirVerimliliği artırmak, iş sonuçlarını üst düzeye çıkarmak ve en yüksek performans seviyelerine ulaşmak için şube faaliyetlerini düzene sokar.Stok yönetim ve potansiyel müşteriler için; tahminler, finansal hedefler ve iş planları geliştirmek,Bütçeleri yönetmek ve şube carilerini tahsil etmek,Tanıtım faaliyetleri planlamak veya hedeflere ulaşmak için diğer şubelerle koordinasyon içerisinde çalışmak,Satış planları geliştirmek ve uygulamak, Şubenin verimliliğinden satış hedeflerinden sorumlu olmak,Tahminler, finansal hedefler ve iş planları geliştirmek, günlük, haftalık ve aylık raporların hazırlanmasını sağlamak,Müşterilerle etkili ve etkin iletişimde olmak, müşteri memnuniyetiyle ilgili sorunları gidermek,Çalışan performansını değerlendirmek ve gerektiğinde geri bildirim ve koçluk sağlamak,Şube personeli için eğitim programları düzenlemek ve yürütmek,İş ortamında mükemmelliği teşvik etmek,Etik ve profesyonel standartlara bağlı kalarak hizmet vermekMüracaat için;1-İnternet sitemizden başvuru yaparak, firma ile iletişime geçip randevu alabilir,2-Kurumumuza bizzat gelerek iş ve meslek danışmanınızdan alacağınız gönderme formu ile görüşmeye gidebilirsiniz.


Analitik Düşünebilme, Takım Çalışmasıİstenen Yetenek ve UzmanlıklarMS Ofis programlarını etkin olarak kullanabilenTercihen daha önce ön muhasebe programı kullananProaktif, stratejik ve yenilikçi bir yaklaşım sergileyebilmek,Güvenilir olmak,Zaman yönetimini gerçekleştirebilmek,Hızlı ve etkili karar verebilmek,Ekibi başarılı bir şekilde koordine etmek ve hedeflenen sonuçlara yönlendirebilmek,Öz disiplin sahibi olmak,Mükemmel iletişim kabiliyetine sahip olmak,Çoklu iş yükünü önceliklendirmek ve yönetmek.20-40 yaş aralığındaBayan personel arayışımız bulunmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (7.11.2004 - 10.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESKIKALE MAH. BANKALAR CAD. SEFA İŞ MERKEZİ NO:8 K:2 D:203 SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DİVRİĞİ , GEMEREK , GÜRÜN , HAFİK , İMRANLI , KANGAL , KOYULHİSAR , SİVAS MERKEZ , SUŞEHRİ , ŞARKIŞLA , YILDIZELİ , ZARA , AKINCILAR , ALTINYAYLA/SİVAS , DOĞANŞAR , GÖLOVA , ULAŞ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SONER BOLAT Ünvan : BÖLGE MÜDÜR YARDIMCISI Telefon : 905338989037 E-posta : sivas@opaklens.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
İlçe : Sivas Merkez
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905338989037
sivas@opaklens.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Sivas ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sivas, Edmeg Sivas Merkez gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sivas ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder