İŞ İLANI DETAYI

Kılıç Holding Kahramanmaraş Alabalık işleme ve paketleme tesisimizde istihdam edilmek üzere, işleme ve paketleme tecrübesi olan, 2 bay su ürünleri mühendisi istihdam edilecektirŞehir dışından başvuracak adayların goktayyilmazcan@kilicdeniz.com.tr adresine bilgileri eksiksiz şekilde doldurulmuş ÖzgeçmişCV 'lerini mail olarak göndermeleri gerekmektedir.Tesisimizde servis,yemekhane ve lojman imkanlarımız mevcuttur.Telefon veya mail yoluyla yapılan başvurularda maaş bilgisi paylaşılamamaktadır.Ücret bilgisi tecrübe, çalışma yılı, önceki firmalarda çalışma süreleri ve görev ünvanı gibi kriterlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.Başvurusu uygun bulunan adaylar Kahramanmaraş işleme ve paketleme fabrikamıza görüşme için davet edilecektir.Mail olarak gönderilmiş olan başvurulara süreç sonunda hem olumlu görülmesi durumunda bilgi verilmektedir.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek -4019.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARACASU FERHUŞ MAH. 26. SOKAK NO:15 KAHRAMANMARAŞ MERKEZ KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Göktay YILMAZCAN Ünvan : İnsan Kaynakları ve Teknik Destek Müdür Yrd. Telefon : E-posta : goktayyilmazcan@yahoo.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
goktayyilmazcan@yahoo.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kahramanmaraş İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder