İŞ İLANI DETAYI

İŞ TANIMI;Cari hesap , mutabakatlarını gerçekleştirecek,Stok analizleri ve takibi yapacak,Stok ve Satış Kar Marjları Raporlamalarını yapacak,Aylık şirket sunumlarını oluşturacak,,Bir fiil sayım planlama sürecini oluşturacak ve liderlik rolü üstlenecek,Micro üzerindeki hatalı sevk iade ve mal kabul problemleri konusunda akılcı çözümler üretecek ve gerekli düzeltmeleri sağlayacak,Tercihen Micro Jump kullanmayı bilen adayların,CV’lerini bilgi@orvigor.com adresine e mail göndermesi rica olunur.


Satın alma stratejileri doğrultusunda ,ürün ve hizmet ihtiyaçlarının belirlenen zamanda, istenilen kalitede ve uygun maliyette tedarik sürecinin gerçekleştirilmesi, Tüm satın alma işlerinin veri-maliyet analizini yaparak şirket satın alma prosedürüne uygun olarak tamamlanmasını sağlamak, Tedarikçilerden talep kriterlerine göre tekliflerin alınması ,tekliflerin karşılaştırma tabloları ve maliyet analizi gibi ticari değerlendirmelerini yapmak Üst yönetimin ihtiyaç duyacağı destekleyici, bilgilendirici ve yönlendirici dönemsel raporları hazırlamak, Alınacak mal-hizmet için teknik şartnamelerin yada sözleşmeleri hazırlamak Tedarikçilerle pazarlık ve müzakere süreçlerini yürütmek Tedarikçilerle yapılacak sözleşme süreçlerini yürütmek Satın alma işlemi süresince ve sonrasında tedarikçilerden alınması gereken her türlü belge , fatura , irsaliye temin edilmesini sağlamak Alternatif tedarikçiler bulmak , mevcut tedarikçileri geliştirmek Periyodik satın alma raporlarını hazırlamak ve ilgili birimlere iletmek Stok kontrollerini sağlamak ve satın alınacak hammaddeler için zamanında sipariş açmak. Siparişlerin üretime yetiştirilmesini sağlamak Tedarikçilere iletilen siparişlerin terminlerini takip etmek ve sevkiyatların zamanında ulaşmasını sağlamak,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (31.10.1999 - 2.10.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -45 (31.10.1999 - 2.10.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEMALPAŞA MAH. KENAN SOFUOĞLU CAD. 4/D SERDİVAN SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Orgivor Group Gıda Ünvan : Orvigor Group Gıda Telefon : 905334787254 E-posta : bilgi@orvigor.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Serdivan
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905334787254
bilgi@orvigor.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Serdivan veya Edmeg Sakarya Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder