İŞ İLANI DETAYI

30 yılı aşkın süredir tarım sektöründe hizmet veren ve büyüyen şirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere 'Envanter ve Operasyon Uzmanı ' takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.Üniversite veya Meslek Yüksek Okulu mezunu,Envanter yönetimi hakkında deneyim sahibi ve farklı lokasyonların envanter takibini yapabilecek,Tarım sektöründe Depo ve Stok Yönetimi konularında en az 5 yıl deneyimli,Depoya gelen malzemelerin genel düzene ve depo yerleşim planlarına uygun şekilde istiflenmesini sağlamak, istifleme hatalarından doğacak zayiatı önlemek,Depo ekipman bakım performansları ve maliyetleri ile ilgili raporlar hazırlamak, depo düzeni ve işleyişi ile ilgili analizler yapmak,Depolama sırasında karşılaşılabilecek ve depolanan malzemelere zarar verecek şartları önceden tespit etmek ve gerekli önleyici faaliyetleri başlatmak,Tüm ilgili departmanlara zamanında bilgi akışı sağlamak ve departmanlarla koordineli çalışmak,Tüm depolar ile iletişim halinde çalışarak genel, ürün bazlı stok takibi yapmak.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAVAK KASABASI YUKARI MAH. ÇEKİRGE KÜME EVLERİ CAD. NO. 1 0537-320-97-34 NEVŞEHİR MERKEZ NEVŞEHİR NEVŞEHİR MERKEZ NEVŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AVANOS , DERİNKUYU , GÜLŞEHİR , HACIBEKTAŞ , KOZAKLI , NEVŞEHİR MERKEZ , ÜRGÜP , ACIGÖL İrtibat Bilgileri : İsim : OĞUZHAN BEY Ünvan : Telefon : 905327364919 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Nevşehir
İlçe : Avanos
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905327364919

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Nevşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Nevşehir, Edmeg AVANOS veya Edmeg Nevşehir Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Nevşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder