İŞ İLANI DETAYI

MÜRACAATLAR YÜZ YÜZE YAPILACAKTIRGörüşme Adresi: H.Avni Ulaş MahHaznedar SokSelimiye Camii Karşısı Sağsöz Evler Altı Yalçın Teber AVMDepo ve mağaza stoklarını takip etmek: Depo ve mağazalarda bulunan ürünlerin düzenli stok kontrolünü yapmak, stok seviyelerini günlük olarak raporlamak.Eksilen stokların tedariğini sağlamak: Kritik stok seviyelerine ulaşan ürünler için sipariş oluşturmak, tedarikçilerle iletişime geçerek ürünlerin zamanında temin edilmesini sağlamak.Stok giriş ve çıkışlarını kayıt altına almak: Depoya gelen ve mağazadan çıkan ürünlerin giriş-çıkış işlemlerini kayıt altına almak, stok sistemine işlemek.Sevkiyat işlemlerini koordine etmek: Tedarik edilen ürünlerin doğru zaman ve miktarda depoya ulaşmasını sağlamak, sevkiyatları takip ederek ürünlerin mağazalara dağıtılmasını organize etmek.Stok doğruluğunu sağlamak: Mağaza ve depolardaki stok kayıtlarının doğru tutulmasını sağlamak, düzenli olarak fiziki sayımlar yaparak kayıtlardaki sapmaları düzeltmek.Stok raporları hazırlamak: Günlük, haftalık ve aylık olarak stok durum raporları hazırlamak ve üst yönetime sunmak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeDepo, stok yönetimi ve tedarik süreçlerinde deneyim tercih sebebidir.Problem çözme ve analitik düşünme becerisine sahip.MS Office programlarını ve stok takip yazılımlarını etkin kullanabilen.Tedarikçi ilişkileri ve müzakere yetenekleri güçlü.Detaylara dikkat eden, organize ve planlı çalışma becerisine sahip.Ekip çalışmasına yatkın, güçlü iletişim becerilerine sahip.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AZİZİYE ERZURUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : PALANDÖKEN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ŞENOL TEBER Ünvan : MÜDÜR Telefon : 905068592296 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzurum
İlçe : Aziziye
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905068592296

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Erzurum ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Erzurum, Edmeg Aziziye veya Edmeg Erzurum Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Erzurum ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder